31. januar 2024

Vil du være med til at forme fremtiden for international arbejdskraft i Aarhus?

Partierne bag budgetforliget 2024-27 har taget initiativ til at udarbejde en ny strategi for international arbejdskraft i Aarhus. Erhverv Aarhus – og vores internationale indsatser i form af International Community og den østjyske afdeling af HEADSTART – er med i det udvalg, som skal arbejde på strategien.

Vi ser frem til dette vigtige arbejde på vegne af byens internationale erhvervsliv sammen med det øvrige udvalg og medlemmerne af vores Internationalization Executive Committee i International Community.

Aarhus Kommune ønsker desuden at inddrage flere virksomheder i arbejdet med den nye strategi via en rundbordsdrøftelse den 22. februar kl. 10.00-11.30 på Aarhus Rådhus. Borgmester Jacob Bundsgaard og formandskredsen er værter for en dialog om behov og ønsker relateret til international arbejdskraft.

Hvis du ønsker at deltage i rundbordsdrøftelsen og kommer fra en virksomhed i Aarhus, hvor international arbejdskraft er højt på dagsorden, så kontakt gerne fat i Nikoline Mikkelsen, nidam@aarhus.dk, eller Christian Lausten Sørensen, cls@aarhus.dk, fra Aarhus Kommune.

Du er også meget velkommen til at sende input direkte til Erhverv Aarhus, så vi kan tage det med i vores forarbejde og udvalgsmøderne om den nye strategi. Skriv venligst til jt@erhvervaarhus.dk, hvis du har input til strategien.

Læs mere her