Indflydelse på erhvervslivets rammevilkår
Statue af arbejdsmænd ved Dokk1

Indflydelse på erhvervslivets rammevilkår

Erhverv Aarhus har direkte politisk indflydelse på erhvervslivets rammevilkår. Vi sidder med ved bordet i en lang række centrale udvalg og bestyrelser og gør løbende vores medlemmers stemme gældende på alle politiske niveauer.

Vores primære virke er lokalt, dvs. i Aarhus kommune, men på nationale dagsordenener tager vi dialogen med landspolitikerne.

Alle virksomheder er underlagt lokale og nationale rammevilkår. Derfor er det vigtigt, at alle virksomheder uanset branche og størrelse engagerer sig i Erhverv Aarhus.


Danmarks bedste erhvervsklima

Vores vision er, at Aarhusregionen skal have det mest attraktive erhvervsklima i Danmark.
Repræsentationer
Se repræsentationer
Høringssvar
Læs vores høringssvar
Udvalg
Se bestyrelse, boards og udvalg
Aarhus Rådhus i morgenlyset

Sådan sætter vi dagsordenen

Erhverv Aarhus arbejder for bedre erhvervspolitiske beslutninger lokalt og nationalt. Det gør vi i samspil med erhvervsliv, politikere, embedsværk og medier.
  • Tæt dialog med lokal- og landspolitikere
  • Gode relationer til relevante medier
  • Aarhus Kommunes Erhvervskontaktudvalg
  • Repræsentationer i udvalg, samarbejder og institutioner
  • Høringssvar med udgangspunkt i erhvervslivets behov
  • Samarbejde med andre erhvervsorganisationer

Fokusområder og udvalg

Fokusområderne udmøntes gennem hvert sit udvalg med repræsentanter fra medlemskredsen.
Byudvikling & Infrastruktur

Erhvervslivets udvikling stiller krav om tidssvarende rammebetingelser, der løbende justeres i takt med erhvervslivets ændrede behov.

Bæredygtighed & Samfundsansvar

Med FN’s 17 verdensmål er der sat en global kurs, hvor virksomheders strategiske arbejde med verdensmålene kan bidrage til at fremtidssikre forretningen og til at accelerere den bæredygtige udvikling.

Innovation & Virksomhedsudvikling

Områdets iværksættere og scale-ups spiller ligeledes en nøglerolle for erhvervslivets vækst og skal derfor have optimale vilkår for at udvikle sig.

Internationalisering

International Community constitutes a network of opportunities for internationals, internationally-minded Danes and companies wanting to enhance their work on internationalization.

Kultur & Sport

Aarhusregionens rige kulturliv og brede sportsscene er et centralt element for at fastholde og udvikle områdets position som attraktiv for virksomheder, medarbejdere, tilflyttere og turister.

Uddannelse & Arbejdskraft

Aarhus’ position som førende videns- og uddannelsesby har stor indflydelse på byens udvikling og erhvervslivets konkurrenceevne.


Line Loft Pedersen, medlemsansvarlig
Line Loft Pedersen

Skal vi ringe dig op?

Skal vi tage en snak om din virksomhed og Erhverv Aarhus? Ring til os - eller udfyld formularen, så hører du fra os inden for få dage.

Ved at klikke på 'Ring mig op' samtykker du til, at Erhverv Aarhus håndterer personoplysninger til at ringe dig op. Læs Erhverv Aarhus’ persondatapolitik