Bliv medlem af byens største erhvervsnetværk

Det handler om dig og din virksomheds udvikling, når du og dine kollegaer melder jer ind i Erhverv Aarhus. Bliv en del af byens stærke erhvervsmiljø og få adgang til indflydelse, netværk og viden.

Vi har en stærk lokal forankring og sammen med vores medlemmer varetager vi det østjyske erhvervslivs interesser lokalt og nationalt. Med 40 events om året er der rig mulighed for at udvide dit netværk og din virksomheds synlighed.

Med 500 medlemmer er Erhverv Aarhus et unikt samlingspunkt for det brede erhvervsliv og dets interesser.

Bliv medlem af Erhverv Aarhus

Se kontingentsatser og vilkår nederst på siden.

Indflydelse, netværk & viden

Indflydelse

Erhverv Aarhus har direkte politisk indflydelse på erhvervslivets rammevilkår. Vi sidder med ved bordet i en lang række centrale udvalg og bestyrelser og gør løbende vores medlemmers stemme gældende på alle politiske niveauer.

Netværk

Erhverv Aarhus er byens største erhvervsnetværk. Med over 1400 aktive netværkere giver det dig og din virksomhed enestående muligheder for at udvide kredsen af professionelle kontakter med nye samarbejdspartnere og kunder.

Viden

Erhverv Aarhus tilbyder vores 500 medlemsvirksomheder et stærkt og alsidigt udbud af viden og inspiration. Med over 40 årlige events giver vi dig og din virksomhed mulighed for at holde jer opdaterede og få inspiration til personlig og forretningsmæssig udvikling.

Kontingentsatser

Her kan du se kontingentsatserne for medlemskab i Erhverv Aarhus.

Det årlige kontingent beregnes i forhold til virksomhedens antal ansatte.

Medlemskabet knyttes til en primær kontaktperson i virksomheden, men medlemskabet omfatter alle medarbejdere, som derfor er velkomne til Erhverv Aarhus' og International Community's aktiviteter.


Se handelsbetingelser og vedtægter.

Antal ansatteÅrligt kontingent
1-9 medarbejdereKr. 4.600 + moms
10-19 medarbejdereKr. 6.100 + moms
20-49 medarbejdereKr. 10.900 + moms
50-99 medarbejdereKr. 17.000 + moms
100+ medarbejdereKr. 25.500 + moms

Vil du høre mere om Erhverv Aarhus – helt uforpligtende?

Udfyld formularen, så hører du fra os inden for få dage. Samtalen er uforpligtende og vi respekterer altid et 'nej tak', hvis du ikke mener, at tiden er den rette til at tegne et medlemskab.

Ved at klikke på 'Ring mig op' samtykker du til, at Erhverv Aarhus håndterer personoplysninger til at ringe dig op. Læs Erhverv Aarhus’ persondatapolitik