Erhverv Aarhus understøtter erhvervslivets vækst og udvikling

Erhverv Aarhus er en erhvervsorganisation, der arbejder for et attraktivt erhvervsklima i Aarhusregionen. Vi er summen af alle vores medlemmer på tværs af brancher og størrelser.

Vi har eksisteret siden 1862 og fungerer i dag som en uafhængig privatdrevet forening med erhvervspolitisk interessevaretagelse og et stærkt netværk mellem medlemsvirksomhederne.

Vi har medlemmer i alle størrelser og brancher, både private og offentlige, på tværs af erhverv, uddannelse, kultur og sport. Dermed er vi et naturligt samlingspunkt for erhvervslivets interessevaretagelse og netværk.

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv medlem eller bliv ringet op

Fra ord til handling

Vi er drevet af vores strategi og visionen ’Erhverv Aarhus skaber Danmarks mest attraktive erhvervsklima i Aarhusregionen’. Strategien realiseres med udgangspunkt i vores payoff, Indflydelse, netværk & viden, og vores fem fokusområder.

Fremdriften sikres gennem et stærkt sekretariat og vores aktive bestyrelse og udvalg.

Vi prioriterer at bidrage aktivt til vores repræsentationer og at være en professionel mediepartner.

Med 500 medlemmer taler vi erhvervslivets sag for virksomheder i alle brancher og størrelser.

Bliv klogere på Erhverv Aarhus ved at læse om vores erhvervsudvikling, netværk og events.

Hvad siger medlemmerne?

Erhverv Aarhus har 500 medlemsvirksomheder og 1400 aktive netværkere. Det gør os til byens største erhvervsnetværk. 


Med udgangspunkt i løftet om at understøtte vores medlemmer med indflydelse, netværk og viden afholder vi events, inddrager medlemmerne i udvalg og rundbordssamtaler, og tager mod input når vi overfor politiske beslutningstagere skal italesætte vigtigheden af gode rammevilkår for erhvervslivet uanset virksomhedens størrelse eller branche.