Keyhangers
Erhverv Aarhus arrangement

Om Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus er byens største erhvervsnetværk med et omfattende tilbud om indflydelse, netværk og viden. 

Med 1400 kontakter i 500 medlemsvirksomheder er vi byens største erhvervsnetværk. Samtidig er vi det eneste erhvervsnetværk, der arbejder målrettet for at sikre det lokale erhvervsliv gode rammevilkår.

Vi sikrer vores medlemmer direkte politisk indflydelse på virksomheders rammevilkår, fordi vi sidder med ved bordet i en lang række centrale udvalg og bestyrelser og løbende gør vores medlemmers stemme gældende på alle politiske niveauer.

Skal vi tale sammen?          Bliv medlem

Udvalg
Se bestyrelse, boards og udvalg
Kontakt sekretariatet
Se kontaktoplysninger
Vedtægter
Læs foreningens vedtægter

Danmarks bedste erhvervsklima

Vores vision er, at Aarhusregionen skal have det mest attraktive erhvervsklima i Danmark.
Aarhus. Foto af PhotoPop / VisitAarhus.

Hvem er Erhverv Aarhus?

Erhverv Aarhus brænder for udviklingen af Aarhus. Med afsæt i vores stærke lokalforankring arbejder vi for at positionere og styrke Aarhus, som det den er: en fantastisk by, Danmarks andenstørste, førende universitetsby og levende handels-, kultur- og erhvervsby.

Med 5000 nye borgere om året er der grobund for at skabe en by, der i størrelse nok er mindre, men i sit aftryk markerer sig og kan stå mål med større hovedstæder.

Erhverv Aarhus har medlemsvirksomheder i alle størrelser og brancher. Vi er finansieret gennem medlemmernes kontingenter, og er dermed 100% på virksomhedernes side i vores erhvervspolitik og aktiviteter.

Vi har eksisteret siden 1862 og fungerer i dag som en moderne erhvervsorganisation med et stærkt netværk mellem vores medlemmer og andre erhvervsaktører i Aarhus.

Vores tilbud til din virksomhed

Kernen i Erhverv Aarhus er vores arbejde for at bidrage med indflydelse, netværk og viden til din virksomhed.
Indflydelse
Indflydelse

Erhverv Aarhus har direkte politisk indflydelse på erhvervslivets rammevilkår. Vi sidder med ved bordet i en lang række centrale udvalg og bestyrelser og gør løbende vores medlemmers stemme gældende på alle politiske niveauer.

Netværk
Netværk

Erhverv Aarhus er byens største erhvervsnetværk. Det giver det dig og din virksomhed enestående muligheder for at udvide kredsen af professionelle kontakter med nye samarbejdspartnere og kunder.

Viden
Viden

Erhverv Aarhus tilbyder vores 500 medlemsvirksomheder et stærkt og alsidigt udbud af viden og inspiration. Med over 40 årlige events giver vi dig og din virksomhed mulighed for at holde jer opdaterede og få inspiration til personlig og forretningsmæssig udvikling.

500 medlemmer på tværs af brancher

Vores medlemmer bidrager til et stærkt netværk og erhvervsmiljø. Klik for at se hele medlemslisten.


Beierholm Aarhus
DK Sejlsport
Hermans, Tivoli Friheden A/S
Simonsen Co
Radio go!FM A/S
Brøcker Kommunikation
Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter
M2 Film
DS Flexhal
Astrocytia
Carletti A/S
A.Enggaard A/S
First Mover Group Danmark ApS
LINNFOSS Consulting
UCplus
Jobcenter Aarhus - VirksomhedsService
ART´M
cApung ApS
Mollerup Golf Club
VisitAarhus
Line Loft Pedersen, medlemsansvarlig
Line Loft Pedersen

Skal vi ringe dig op?

Skal vi tage en snak om din virksomhed og Erhverv Aarhus? Ring til os - eller udfyld formularen, så hører du fra os inden for få dage.

Ved at klikke på 'Ring mig op' samtykker du til, at Erhverv Aarhus håndterer personoplysninger til at ringe dig op. Læs Erhverv Aarhus’ persondatapolitik

Hvad siger medlemmerne?

Med udgangspunkt i løftet om at understøtte vores medlemmer med indflydelse, netværk og viden afholder vi events, inddrager medlemmerne i udvalg og rundbordssamtaler, og tager mod input når vi overfor politiske beslutningstagere skal italesætte vigtigheden af gode rammevilkår for erhvervslivet uanset virksomhedens størrelse eller branche.