HEADSTART – fokus på tiltrækning af arbejdskraft

HEADSTART-initiativet består af en række services, der hjælper virksomheder med at tiltrække og ansætte international arbejdskraft. 

Siden februar 2023 har den østjyske afdeling af HEADSTART-initiativet været en del af Erhverv Aarhus. Aktiviteterne drives i samarbejde med Business Region MidtVest og Copenhagen Capacity.

Besøg HEADSTARTs karriereportal.

Mangler din virksomhed arbejdskraft?

Bliv HEADSTART-samarbejdspartner og få del i international branding og andre services, som hjælper din virksomhed med at finde de rette medarbejdere. Få en profil på vores karriereplatform, hvorved dine stillinger eksponeres for ledige i både ud- og indland. 

7.500 jobsøgende modtager desuden vores nyhedsmail, hvori vi deler dine ledige stillinger og skaber synlighed om de mange fordele ved at bo og arbejde i det midt- og østjyske.

Læs mere om fordelene som samarbejdspartner.

Gør dine medarbejdere til ambassadører og tiltræk arbejdskraft

Vidste du, at dine medarbejderes personlige fortællinger kan gøre din virksomheds employer branding- og rekrutteringsindsats endnu stærkere? 

Få gratis, skræddersyet rådgivning til at komme i gang med dit ambassadørkorps og til at aktivere dine medarbejderes stemmer og derved tiltrække nye kompetencer til din virksomhed.

Læs mere om forløbet her og kontakt Amélie Drouet på ad@erhvervaarhus.dk, hvis det lyder interessant.

Hjælp til tiltrækning og ansættelse af international arbejdskraft

Få gratis, professionel hjælp til tiltrækning og ansættelse af international arbejdskraft!

Dette forløb består af personlig rådgivning med Erhverv Aarhus/HEADSTART med fokus på jeres behov og hjælp til jeres næste skridt. Herefter inviteres I med til en specialdesignet workshop, hvor en ekspert inden for fx talenttiltrækning, Global Mobility eller onboarding (alt efter jeres behov) vil rådgive med udgangspunkt i lige netop jeres situation.

Læs mere om forløbet her og kontakt Helle Bastrup på hbj@erhvervaarhus.dk, hvis det lyder interessant.