Erhverv Aarhus MentorNetværk: Midtvejsmøde

Den 24. oktober afholder vi midtvejsmøde på det ottende mentorforløb i regi af arbejdskraftsprojektet under Erhverv Aarhus MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus og Erhverv Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere og professionsbachelorer i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kickoff-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. 

Denne gang er vi nået til midtvejsmødet, som afholdes tirsdag den 24. oktober kl. 17.00-19.00 i INCUBAs Pier Venue-lokale på Navitas.

Arrangementet er kun for mentorer og mentees, men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 9 med opstart i januar 2024.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, er du mere end velkommen til at kontakte projektleder, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk. Du kan også læse mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk og vores mentorforløb her.

Detaljer

24. oktober 2023, 17:00-19:00

Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

24. oktober 2023 kl. 17:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS