Erhverv Aarhus MentorNetværk: Afslutningsmøde

Den 27. juni afholder vi afslutningsmøde på det syvende mentorforløb i regi af arbejdskraftsprojektet under Erhverv Aarhus MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus og Erhverv Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere og professionsbachelorer i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kickoff-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. 

Denne gang er vi nået til afslutningsmødet, som afholdes tirsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 i Væksthuset på Salling Rooftop.

Program (foreløbigt):

  • Velkomst og update fra Erhverv Aarhus v/ Benjamin Andersen, projektleder og kommunikationsmedarbejder, Erhverv Aarhus
  • Livet som (tidligere) jobsøgende v/ Yara Henriques, kommunikationskonsulent, HEADSTART
  • Evaluering
  • Afrunding og netværk


Afslutningsmødet markerer afslutningen på dette tremåneders mentorforløb. Men ikke afslutningen på hverken mentees eller mentorers medvirken i Erhverv Aarhus MentorNetværk. Mentees såvel som mentorer må meget gerne fortsætte med at bruge netværket, herunder LinkedIn-gruppen, også efter afslutningsmødet.

Arrangementet er kun for mentorer og mentees, men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 8 med opstart i september 2023.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, er du mere end velkommen til at kontakte projektleder for beskæftigelsesprojektet, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk. Du kan også læse mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk og vores mentorforløb her.

Detaljer

27. juni 2023, 17:00-19:00

Væksthuset, Salling Rooftop, Søndergade 27, 8000 Aarhus

27. juni 2023 kl. 17:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet