8. maj 2024

Tre tilbud til jer med internationale kollegaer

Har du internationale kollegaer i din virksomhed? Så har vi tre tilbud til jer, som er målrettet både virksomheder såvel som dine internationale kollegaer.

Torsdag den 6. juni inviterer Headstart og Erhverv Aarhus i samarbejde med SIRI og Aarhus Kommune til Østjysk Erhvervsforum i Kulturhus Bunkeren. Her kan du blive klogere på, hvordan man rekrutterer fra udlandet og få vejledning og inspiration fra lokale og offentlige aktører samt virksomheder, som selv har succes med internationale medarbejdere.

Torsdag den 23. maj afholder Erhverv Aarhus/International Community Meet your Club, som er et eventkoncept med det formål at introducere internationale til det aarhusianske foreningsliv. Som noget helt særligt foregår det denne gang hos Aarhus Watersports Complex, hvor der vil være mulighed for at prøve vandski eller wakeboard. Så hvis du er en vandhund, så tag sammen med dine internationale kollegaer eller bekendte med til en sjov dag på vandet.

Fredag den 24. maj inviterer til Erhverv Aarhus/International Community til Meet your Bank hos Sparekassen Kronjylland, hvor internationale har mulighed for at blive introduceret til det danske banksystem. Spred ordet til dine internationale kollegaer og dem i din virksomhed, for hvem dette er relevant.

Læs mere om vores internationaliseringsinitiativer International Community og Headstart her