Østjysk Erhvervsforum 2024 – bliv klar til at rekruttere fra udlandet

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Vil du blive klogere på, hvordan du rekrutterer fra udlandet? 

Tag med til Østjysk Erhvervsforum og få vejledning og inspiration fra lokale og offentlige aktører samt virksomheder, som selv har succes med internationale medarbejdere.

I en tid, hvor kampen om arbejdskraften intensiveres år for år, er det oplagt at kigge mod udlandet for at finde de rette kompetencer. Men hvordan griber man processen an? Hvilke regler skal man kende? Og hvordan får man succes med de internationale medarbejdere på arbejdspladsen?

Alt det får du svar på til Østjysk Erhvervsforum 2024, hvor Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), Headstart og Erhverv Aarhus byder inden for til to inspirerende timer torsdag den 6. juni 2024 i Kulturhus Bunkeren i Aarhus.

Her vil SIRI, Headstart, Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune hver især fortælle om deres tilbud, og succesfulde østjyske virksomheder vil dele deres erfaringer med tiltrækning, ansættelse og fastholdelse af international arbejdskraft.

Bliv f.eks. klogere på:

  • Hvordan andre virksomheder, store og små, har haft succes med at rekruttere fra udlandet
  • Opholds- og arbejdstilladelser, fast track ordningen og hvilke regler og ordninger, der er nyttige at kende som virksomhed (ved SIRI)
  • Headstarts gratis services inden for tiltrækning, employer branding og onboarding
  • De mange aktiviteter, som International Community driver, hvor dine internationale kolleger kan få et netværk og blive hjulpet ind i dansk foreningsliv
  • Aarhus kommunes mange tilbud til internationale tilflyttere

Endeligt program følger – men reservér allerede nu datoen og tilmeld dig for at sikre dig en plads!

Erhvervsforum er SIRIs ramme for dialog med erhvervslivet, og omfatter en række forskellige aktiviteter med det fælles formål at udbrede kendskabet til regler og praksis på området for udenlandsk arbejdskraft. 

Udklip

Detaljer

6. juni 2024, 13:00-15:00

Kulturhus Bunkeren,
Olof Palmes Allé 11,
8200 Aarhus Nord

31. maj 2024 kl. 12:00

4. juni 2024 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS