Efter- og videreuddannelse

Artikler om efter- og videreuddannelse

Erhverv Aarhus sætter i samarbejde med Aarhus Kommune fokus på vigtigheden af efter- og videreuddannelse. 

Formålet med artiklerne er at inspirere virksomhedsledere og medarbejder til at benytte sig af efter- og videreuddannelse. Livslang læring er en vigtig del af arbejdslivet. I nedenstående artikler belyser vi vigtigheden af kompetenceudvikling og giver gode grunde til at både virksomhedsledere og medarbejdere får gavn af efter- og videreuddannelse. 

Der følger flere artikler som annonceres i vores nyhedsbrev og på sociale medier.

Efter- og videreuddannelse er en investering i medarbejdernes udvikling og virksomhedens fremtid

I denne artikel kan du blive klogere på vigtigheden af kompetenceudvikling af medarbejdere gennem interviews med Michael Stubbe, HR Vice President hos Kamstrup, og Nina Smith, professor i nationaløkonomi ved Aarhus Universitet og formand for Reformkommissionen. Derudover er der også fire gode råd til implementering af efter- og videreuddannelse i din virksomhed.


Læs artiklen

8 grunde til at du skal efteruddanne dine medarbejdere

I denne artikel finder du 8 grunde til at efteruddanne dine medarbejdere. En af de mest effektive måder at fremtidssikre din virksomhed på, at investere i dine medarbejder. Efter- og videreuddannelse kan gøre dine medarbejder endnu mere kompetente ved at udvikle deres kompetencer, øge deres produktivitet og deres motivation. 

Læs artiklen

8 grunde til at holde dine kompetencer opdateret

I denne artikel finder du 8 grunde til at opdatere dine kompetencer. Arbejdsmarkedet er i konstant udvikling, og det stiller krav til både virksomheder og medarbejdere. Der er derfor et øget behovet for livslang læring, hvor efter- og videreuddannelse kan være en afgørende faktor for både faglig og personlig udvikling som medarbejder. 

Læs artiklen