Erhverv Aarhus MentorNetværk: Afslutningsmøde på mentorforløb 10

Den 27. juni afholder vi afslutningsmøde på det tiende mentorforløb i regi af arbejdskraftsprojektet under Erhverv Aarhus MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus og Erhverv Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere og professionsbachelorer i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kickoff-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. 

Denne gang er vi nået til afslutningsmødet, som afholdes torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 i Væksthuset på Salling Rooftop.

Afslutningsmødet markerer afslutningen på dette tremåneders mentorforløb. Men ikke afslutningen på hverken mentees eller mentorers medvirken i Erhverv Aarhus MentorNetværk. Mentees såvel som mentorer må meget gerne fortsætte med at bruge netværket, herunder LinkedIn-gruppen, også efter afslutningsmødet.

Arrangementet er kun for mentorer og mentees, men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 11 med opstart i september.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, er du mere end velkommen til at kontakte projektleder, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk.

Læs mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk her

Detaljer

27. juni 2024, 17:00-19:00

Væksthuset, Salling Rooftop,
Søndergade 27,
8000 Aarhus C

27. juni 2024 kl. 17:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS