Erhverv Aarhus MentorNetværk: Midtvejsmøde på mentorforløb 10

Den 16. maj afholder vi midtvejsmøde på det tiende mentorforløb i regi af arbejdskraftsprojektet under Erhverv Aarhus MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus og Erhverv Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere og professionsbachelorer i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kickoff-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. 

Denne gang er vi nået til midtvejsmødet, som afholdes torsdag den 16. maj kl. 17.00-19.00 hos VIA University College, Campus Aarhus C.

Arrangementet er kun for mentorer og mentees, men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 11 med opstart i september.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, er du mere end velkommen til at kontakte projektleder, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk

Læs mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk her

Detaljer

16. maj 2024, 17:00-19:00

VIA University College, Campus Aarhus C,
Ceresbyen 24,
8000 Aarhus C

16. maj 2024 kl. 17:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet