Talentmesse i Aarhus

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Og har din virksomhed måske endda udfordringer med at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere?

Så har du mulighed for at promovere din virksomhed og jeres åbne stillinger over for mere end 2.000 højtuddannede jobsøgende fra alle uddannelsesretninger og forskellige aldersgrupper til Talentmesse den 30. april i Musikhuset Aarhus.

Erhverv Aarhus deltager også i messen i regi af vores arbejdskraftsindsats Erhverv Aarhus MentorNetværk, og vi vil gerne invitere dig og din virksomhed med. Du og din virksomhed er også mere end velkommen til at sende os et eller flere stillingsopslag, når tid er, som vi kan tage med og promovere for jer, hvis I ikke selv har mulighed for at deltage.

Sidst, messen (dengang under navnet AC-Jobmesse) blev afholdt, deltog vi sammen med knap 50 andre virksomheder – store som små og fra en bred vifte af brancher. Man forventer, at der kommer mindst lige så mange virksomheder og endnu flere virksomhedsrepræsentanter denne gang, så der er også god mulighed for sparring og networking med andre erhvervsfolk.

Det er gratis at deltage. 

Mere information om lokation, den præcise tidsramme, opsætning af stand mm. fremgår af invitationen, hvor du også kan tilmelde dig direkte. Læs invitation til Talentmessen og tilmeld din virksomhed ved at klikke på 'Læs mere og tilmeld dig'-knappen.

Skriv til Benjamin Andersen på ba@erhvervaarhus.dk, hvis dette lyder som noget for din virksomhed.

Detaljer

30. april 2024, 08:20-14:30

Musikhuset,
Thomas Jensens Allé 2,
8000 Aarhus C


20. april 2024 kl. 16:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet