Erhverv Aarhus MentorNetværk: Midtvejsmøde på mentorforløb 9

Den 20. februar afholder vi midtvejsmøde på det niende mentorforløb i regi af arbejdskraftsprojektet under Erhverv Aarhus MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus og Erhverv Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere og professionsbachelorer i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kickoff-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. 

Denne gang er vi nået til midtvejsmødet, som afholdes tirsdag den 20. februar kl. 17.00-19.00 i INCUBAs Pier Venue-lokale på Navitas.

Arrangementet er kun for mentorer og mentees, men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 10 med opstart i april.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, er du mere end velkommen til at kontakte projektleder, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk

Læs mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk her

Detaljer

20. februar 2024, 17:00-19:00

Pier Venue, Navitas,
Inge Lehmanns Gade 10,
8000 Aarhus C

20. februar 2024 kl. 17:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet