Erhverv Aarhus' MentorNetværk: Kickoff-møde på mentorforløb 6

Den 5. januar afholder opstarter vi det sjette mentorforløb i regi af vores arbejdskraftsprojekt under Erhverv Aarhus' MentorNetværk. Projektet er et samarbejde mellem Erhverv Aarhus og Jobcenter Aarhus, hvor vi via mentorforløb arbejder målrettet på at forbinde jobsøgende akademikere i Aarhus med det aarhusianske erhvervsliv med henblik på at hjælpe førstnævnte tættere på et job.

Mentorforløbene varer ca. tre måneder, hvor mentor og mentee cirka ugentligt mødes for at snakke om alt fra personlig udvikling til mere konkrete jobsøgningsstrategier - eller hvad mentor og mentee i fællesskab finder interessant at snakke om i forhold til at forbedre mentees mulighed for at lande et job. Det kunne f.eks. være virksomhedspraktikker som en "genvej" til at få en fod inden for på arbejdsmarkedet.

Udover mentor og mentees en-til-en-møder, hvis ramme og form er op til mentor og mentee selv at fastsætte, så afholder Erhverv Aarhus tre fællesmøder for hvert mentorforløb, hvor vi inviterer alle mentorer og mentees: Et kick-off-møde, et midtvejsmøde og til sidst et afslutningsmøde. Og det er netop kick-off-mødet for mentorforløb 6 vi denne gang er nået til.

Kick-off-mødet afholdes torsdag den 5. januar kl. 17.00-19.00 på Godsbanen i lokalet "Vogn 2".

Program for kick-off-mødet:

  • Velkomst, v. Benjamin Andersen, projektleder, Erhverv Aarhus.
  • Introduktion til Erhverv Aarhus og beskæftigelsesprojektet, v. Poul Dalsgaard, direktør, Erhverv Aarhus.
  • Praktisk info om mentorforløbet, v. Torben Christiansen Rump, Virksomhedskonsulent, Jobcenter Aarhus, og Benjamin Andersen, Erhverv Aarhus.
  • Mød resten af netværket/holdet.
  • Forventningsafstemning mellem mentor og mentee.
  • Spørgsmål.
  • Vi slutter med uformelt netværk over lidt let mad. Meld gerne tilbage i tilfælde af særlige behov/ønsker til forplejningen (vegetar, veganer, allergener, m.v.)

Arrangementet er som nævnt kun for mentorer og mentees - men hvis ovennævnte lyder spændende, så kan du melde dig som mentor til mentorforløb 6. Obs: Det er ikke et krav, at man kan deltage i kick-off-mødet.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at melde dig som mentor, kontakt da projektleder for beskæftigelsesprojektet, Benjamin Andersen, på ba@erhvervaarhus.dk. Du kan også læse mere om Erhverv Aarhus' MentorNetværk og vores mentorforløb her.

Detaljer

5. januar 2023, 17:00-19:00

Godsbanen, Vogn 2, Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus.

4. januar 2023 kl. 10:00

Tilmeldingsfristen er overskredet