22. december 2021

Glædelig jul - vi er klar til 2022

Vi står så småt på tærsklen til jul og et nyt spændende år, hvor vi forhåbentlig får mere frie tøjler til at drive forretning og mødes.

Du kan som medlem se frem til endnu et begivenhedsrigt år på eventsiden i Erhverv Aarhus. Vi arbejder i øjeblikket på at strikke et alsidigt og inspirerende eventprogram sammen, så du også i det kommende år kan netværke med byens brede erhvervsliv og få ny viden og inspiration.

Samlet set kommer kalenderen til at byde på mere end 30 events, som spænder lige fra netværksmøder og virksomhedsbesøg til inspirationsevents inden for vores fem fokusområder og store events som Aarhus Konferencen 2022 og Erhverv Aarhus Prisen 2022. Vi arbejder også på en række nye events, som vi glæder os til at løfte sløret for.


I løbet af foråret 2022 kan du indtil videre se frem til:

Flere datoer følger snart.

Husk også at gøre dine internationale kollegaer opmærksom på de mange events, der finder sted i International Community-regi.

Vi vil naturligvis også have fokus på Erhverv Aarhus' primære raison d'etre i det nye år, nemlig interessevaretagelsen på vegne af jer medlemmer. Vi har altid jeres interesser for øje og italesætter løbende erhvervslivets behov over for de rette beslutningstagere, så vi kan realisere vision om at skabe Danmarks bedste erhvervsklima i Aarhusregionen.

Som vi altid siger; vi hører gerne fra jer, hvis I har input til indsatsen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår - vi glæder os til, at vi ses igen i det nye år!