21. januar 2021

Optimér og innovér din forretning på samme tid


Gentænk NU! er et gratis forløb, der hjælper jer i arbejdet med optimerings- og innovationspotentialer bredt.

Gennem faciliterede sprintforløb og sparring, skræddersyet til SMV’er, bliver I i stand til at udvikle og fremtidssikre jeres forretning. Gentænk NU!-forløbet hjælper jer til at identificere, kvalificere, validere og eksekvere på forretningsinitiativer, der kan styrke jeres virksomhed. 


Jeres udbytte
Efter forløbet står I med en handlingsplan på et optimeringsinitiativ, en udviklet og testbar prototype på et innovationsinitiativ og tilbud om eksperthjælp til eksekvering. 


Forløbet er gratis
Gentænk NU! er et udviklings- og innovationsforløb til en værdi på min. kr. 40.000. Vi kan tilbyde forløbet gratis, da projektet er støttet af Industriens Fond, som en del af deres “Genstart NU”- pulje. Dog skal I være villige til at investere tid i forløbet. 


Virtuelt forløb med høj intensitet
Hele forløbet faciliteres i et virtuelt univers, og der er derfor ikke krav om fysisk fremmøde. Som virksomhed kan I gennemføre forløbets 3 aktiviteter på ca. 16 uger.


Hvilke initiativer kan I arbejde med?
Gentænk NU! hjælper jer i arbejdet med optimerings- og innovationspotentialer bredt og kan f.eks. være: anvendelse af nye digitale teknologier, data, e-handel, automatisering, grøn omstilling, mv. 


Praktisk info
Forløbet kører over tre runder, og første runde starter i februar 2021. Anden runde starter august 2021. Tredje og sidste runde starter i november 2021.

OBS: Har I tilmeldt jer forløbet via. linket i det tilføjede materiale, modtager I efterfølgende en bekræftelsesmail, som SKAL godkendes, hvis Gentænk NU! skal kunne kontakte jer. Denne mail ryger ofte i spamfilteret. 


Kontakt
I kan kontakte projektleder Tina Fugl fra Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus Universitet for at høre mere om forløbet på fugl@mgmt.au.dk eller læse mere på law.au.dk/gentaenk-nu/ 

Meld din virksomhed til


Materialer om Gentænk NU!