2. december 2021

Mangler din virksomhed Internationale kompetencer?

Når byens virksomheder rekrutterer fra udlandet, er det ofte ikke kun medarbejderen, der tager turen hertil. Der følger der ofte en 'bonusressource' med i form af en medfølgende partner.

Mange medfølgende partnere er højtuddannede, har et stærkt CV, og er på udkig efter et job eller frivilligt arbejde. De henvender de sig ofte til Erhverv Aarhus' internationale indsats i International Community - både for at skabe netværk, men også for at gøre opmærksom på deres professionelle ønsker. 

Derfor har vi et godt indblik i, hvor mange stærke ressourcer, der er klar til at vise sit værd i erhvervslivet. Omvendt er der også en del virksomheder, som henvender sig til International Community for at spørge, om vi mon har kendskab til en international profil, der kan træde til hos dem. 

Et godt eksempel er Søstrene Greene, som havde sine udfordringer med at finde en kundeservicemedarbejder med tysk som modersmål. Mindre end en uge efter de henvendte sig, havde vi hjulpet dem med at finde den rigtige profil. Et andet eksempel er Aarhus Katedralskole, som vi satte i kontakt med to 'ægte' italienere, som nu assisterer til italienskundervisning. 

Har din virksomhed behov for en medarbejder med specifik sproglig eller kulturel baggrund, så tøv ikke og tag fat i International Community.