18. november 2021

Kommunalvalg 2021: Vi glæder os til samarbejdet

Kommunalvalget 2021 er veloverstået og persongalleriet i Aarhus Byråd er på plads. Nu er det spændende, hvem der kommer til at besidde de forskellige rådmandsposter.

Det er bl.a. interessant, at Steen Stavnsbo formentlig sætter sig på posten som Rådmand for Teknik & Miljø. Steen Stavnsbo er tidligere næstformand i Erhverv Aarhus, og vi ser frem til at samarbejde med Steen om centrale udviklingspunkter i Aarhus.


Hvordan rådmandskabalen samlet set går op, er også interessant for Erhverv Aarhus, da vi italesætter erhvervslivets behov i mange forskellige henseender. Det vigtigste for os er det gode samarbejde og ikke partiforhold. Vi ønsker alle de kandidater, som er blevet valgt eller genvalgt til Byrådet, et stort tillykke.
Vi glæder os til det fortsat gode samarbejde med alle i byrådet.
Erhverv Aarhus' direktør Marc Perera Christensen var desuden afsender på en 'kommunalvalgsklumme' i gårsdagens JP Aarhus, 'En festdag for demokratiet - forhåbentlig også for erhvervslivet'. Her fremhæver vi en række af de opgaver, byrådet kan se frem til at løse på vegne af byens erhvervsliv. Det gælder eksempelvis det akutte behov for arbejdskraft, ligesom vi slår et slag for, at erhvervslivet bliver taget endnu mere med på råd i det fremadrettede arbejde med og for byen.

Læs klumme her