10. november 2023

Vi ser frem til at byde ind til internationaliseringsstrategien for Aarhus

Vi havde for nyligt fornøjelsen af at have Økonomi- og Erhvervsudvalget fra Aarhus Kommune forbi på vores kontor. Her fik vi mulighed for at præsentere dem for det arbejde, vi laver ift. tiltrækning og fastholdelse af internationale medarbejdere og deres medfølgende familier i regi af International Community og den østjyske del af HEADSTART.

Internationaliseringen af Aarhus spiller en afgørende rolle for erhvervslivets mulighed for at tiltrække og rekruttere den arbejdskraft – international arbejdskraft inkluderet, – som en lang række virksomheder fortsat higer efter.

Derfor ser vi frem til at byde ind til internationaliseringsstrategien, som er en del af Aarhus Kommunes nyligt vedtagne budget for 2024-2027, og derigennem varetage erhvervslivets interesser ift. internationaliseringsdagsordenen.

I den forbindelse vil vi også gerne have input fra vores medlemmer. Så hvis I har ønsker, udfordringer eller andet til, hvordan vi bedst løfter denne dagsorden, så skriv endelig til os på mail@erhvervaarhus.dk.