28. august 2023

Veloverstået Expat Reception med 673 deltagere

Virksomheder i alle størrelser skal have gode forudsætninger for at tiltrække og fastholde internationale medarbejdere og deres familier. Derfor har vi året rundt en masser aktiviteter, events og ikke mindst interessevaretagelse, som samlet set gør det nemmere for erhvervslivet at hyre internationale kompetencer.


I lørdags fandt årets største expat-event sted for 12. gang i form af Expat Reception hos Aarhus Katedralskole. Eventen bød på livemusik, borgmestertale, hygge, aktiviteter for børnene, is, mad og drikke – og hele 673 internationale medarbejdere og deres familier var samlet i Katedralskolens flotte gårdhave.

”I en tid, hvor vi i Danmark har stor mangel på arbejdskraft, er det blot endnu vigtigere, at Aarhus kan markere sig som en attraktiv karrieredestination for internationale medarbejdere og deres familier. Expat Reception er i mine øjne en festdag, da eventen viser, at vi som by og erhvervsliv faktisk lykkes meget godt med at gøre os lækre over for så mange dygtige talenter. Events som denne og de mange andre aktiviteter vi har året rundt, kombineret med en målrettet politisk indsats, er med til at danne fundamentet for en god tilværelse for internationale i Aarhus”, siger Poul Dalsgaard, direktør hos Erhverv Aarhus til Aarhus Netavis.


Hos Erhverv Aarhus/International Community vil gerne sige tak til vores medarrangør Aarhus Universitet, hovedsponsor Unity Aarhus, samt eventpartnerne Tir Na NÓg, Premier Is, Ree Safari Park og IKEA, som var med til at skabe rammerne for dette vellykkede arrangement.

Læs hele artiklen i Aarhus Netavis om og se billeder fra Expat Reception her.

Læs mere om vores internationaliseringsindsats International Community her.