20. september 2023

Veloverstået Erhverv Aarhus Konference

I går løb ’Erhverv Aarhus Konferencen 2023 – Business as unusal’ af stablen. Her dannede Hermans i Tivoli Friheden ramme om en eftermiddag, hvor vi fik indblik i SMV’ernes betydning for Aarhus. Her fik 230 deltagere, gennem en spændende række indlæg, inspiration til, hvordan man udvikler sin virksomhed og sikrer en god virksomhedskultur i usikre tider – både nu og i fremtiden.

I løbet af eftermiddagen blev SMV’ernes Inspirationspris uddelt til fire inspirerende virksomheder, som hver især har gjort en forskel på hver deres område. Et stort tillykke skal lyde til vinderne:


Også tillykke til de otte talentfulde unge mennesker, som fik tildelt Handelsungdommens Uddannelseslegat for at have ydet en særlig indsats.

Der skal lyde en KÆMPE TAK til alle deltagere, indlægsholdere, jurymedlemmer, eventpartnere, samarbejdspartnere, øvrige finalister samt alle de indstillede virksomheder til SMV’ernes Inspirationspris, og andre der har været involveret i Erhverv Aarhus Konferencen 2023.

Beierholm, Blue Water Shipping, Rambøll og Sparekassen Kronjylland var eventpartnere på Erhverv Aarhus Konferencen 2023.

Aarhus Kommune var samarbejdspartner på SMV’ernes inspirationspris

Erhvervsliv Aarhus var mediepartner – læs mere om de fire vindere her.

Se recap-video fra Erhverv Konferencen her.