16. maj 2023

Vellykket Ambassadøraften

Den 10. maj afholdt Erhverv Aarhus sin første Ambassadøraften i hyggelige rammer hos Hotel GUESTapart. Her benyttede vi lejligheden til at vise vores taknemmelighed til vores mange engagerede repræsentanter, som alle fungerer som ambassadører for Erhverv Aarhus i kraft af deres position i vores udvalg og i forskellige fora, netværk og bestyrelser i byens virksomheder og organisationer, hvor de er udpeget af Erhverv Aarhus.

Repræsentanterne er vores tråde ud i byen og erhvervslivet, de giver os input, og de taler vores sag på tværs af brancher og sektorer. De yder således en stor indsats for byens brede erhvervsliv, hvilket er en kæmpe gevinst for vores forening og vores medlemmer.

Aftenen bød bl.a. på spændende indlæg fra en række af vores repræsentanter. Vi fik også besøg af Carl Erik Skovgaard, partner i DLA Piper, som gav inspiration til repræsentantskabsarbejde, og Morten Munk, Ukraines konsul, som fortalte om situationen i Ukraine, og hvordan man som virksomhed kan være med til at hjælpe ukrainerne gennem bl.a. samhandel. Samme havde vi møde med konsulen om i februar, som du kan læse om her.

TAK til alle vores ambassadører! I gør en kæmpe forskel for udviklingen af Aarhus og aarhusiansk erhvervsliv.

Læs mere og se billeder fra aftenen her