18. april 2023

Tre partier vil gøre Aarhus til en international metropol

Venstre, Radikale og Konservative har sammen stillet et forslag om, at Aarhus skal blive en international metropol, så det bl.a. bliver nemmere for erhvervslivet at tiltrække og fastholde international(e) studerende og arbejdskraft.

Mangel på arbejdskraft er fortsat en udfordring for dele af erhvervslivet, hvorfor Erhverv Aarhus – i tillæg til vores andre arbejdskraftindsatser – har et stort fokus på internationaliseringsområdet. Vi arbejder bl.a. på at gøre Aarhus til en endnu mere attraktiv karrieredestination for internationale medarbejdere og deres familier, så erhvervslivets muligheder for at rekruttere den efterspurgte (internationale) arbejdskraft forbedres. Dette arbejde sker blandt andet gennem vores internationaliserings-initiativer International Community og HEADSTART.

Derfor bakker vi naturligvis op om visionen om, at Aarhus skal være en international metropol, hvor vi sammen arbejder for at give det brede erhvervsliv bedre forudsætninger for at tiltrække og fastholde international arbejdskraft.

Læs mere om forslaget i denne artikel fra Aarhus Stiftstidende