13. april 2023

Ny projektleder på partnerskabet mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud

Siden 2021 har Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune arbejdet sammen i et projekt om at styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud i kommunen. I partnerskabet er der fokus på øget dialog og videndeling mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud, for at blive klogere på nye muligheder og udnytte markedets mange og nye potentialer, og samtidig identificere og minimere eventuelle barrierer. Formålet med projektet er nemlig, at kommunens indkøb understøtter vækst og innovation i Aarhus og fremmer bæredygtig udvikling.

Siden projektets start, har det været ledet af specialkonsulent, Sara Villemoes, fra Indkøb og Udbud i Aarhus Kommune. Sara er nu tilbage til Rådhuset og har derfor givet stafetten videre til Marie Mellerup, som er ny projektleder på partnerskabet. 

Marie er oprindeligt fra Aarhus, men kommer senest fra en stilling som projektleder og tekstforfatter ved Meyers i København, hvor hun har arbejdet på ”leverandørsiden” med bl.a. at udarbejde tilbud på kantinedrift ifm. større og mindre udbudsprocesser.

I efteråret 2023 kommer der flere spændende arrangementer, der sætter fokus på dialog mellem virksomheder og kommunen. De kommende arrangementer vil blive annonceret her på hjemmesiden under "Events".

Kontakt Marie Mellerup på mme@erhvervaarhus.dk, hvis du har spørgsmål eller input, der vedrører samarbejdet mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud.