20. april 2023

De internationale studerende er en nødvendig investering i Aarhus’ fremtid

Erhverv Aarhus’ direktør, Poul Dalsgaard, er sammen med Lone Ryg Olsen, erhvervsdirektør ved Aarhus Universitet (og bestyrelsesmedlem hos Erhverv Aarhus), og Mathilde Hjort Bressum, politisk ordfører for Venstre i Aarhus, aktuel med en klumme om internationale studerendes karrieremuligheder i Aarhus.

I klummen argumenteres der for, at Aarhus skal blive mere mangfoldig og inkluderende, således internationale studerende og medarbejdere trives i byen og kan bidrage til vores samfund. Her lyder opfordringen på, at Aarhus skal blive mere attraktiv for internationale studerende at forblive i efter endt uddannelse, da det vil styrke økonomien, kulturlivet og samfundet som helhed.


Erhverv Aarhus arbejder for, at det aarhusianske erhvervsliv er med i konkurrencen om de internationale talenter. Det sker særligt gennem HEADSTART- og International Community-indsatserne, hvor vi arbejder målrettet på at gøre Aarhus til en attraktiv karrieredestination og imødekomme erhvervslivets behov for at kunne tiltrække og fastholde internationale medarbejdere og deres familier. 

Læs hele JP-klummen her