9. marts 2023

Investeringer i kulturen skaber positivt afkast til hele byen

I en nylig publiceret artikel fra Erhvervsliv Aarhus understreger Erhverv Aarhus' formand, Terje Vammen, bl.a. vigtigheden af, at vi i Aarhus værner og bakker op om byens kulturliv:

"Kulturen er en vigtig drivkraft og vækstmotor for byen og herunder også byens erhvervsliv. Virksomhederne i byen er afhængige af at kunne rekruttere de allerbedste medarbejdere lokalt såvel som internationalt, og netop her er en attraktiv og levende by med mange forskellige kulturelle tilbud afgørende, da det i høj grad er med til at tiltrække og fastholde borgere og dermed også medarbejdere til byen og vores erhvervsliv," siger Terje Vammen bl.a. i Erhvervsliv Aarhus-artiklen, hvori han også kommer omkring udvidelsen af Aarhus Havn.

Erhverv Aarhus arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for erhvervslivet i Aarhusregionen. Og som Terje Vammen nævner, så er bl.a. et rigt kulturliv, som bidrager til at tiltrække borgere, turister og i sidste ende også virksomheder, samt en større erhvervshavn, som matcher erhvervslivets nuværende og fremtidige arealbehov, afgørende for de aarhusianske virksomheders arbejdsbetingelser og udviklingsperspektiver.

Læs hele artiklen her