20. december 2023

Glædelig jul og godt nytår fra Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus vil gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår! Der skal også lyde et stort tak for i år til alle vores medlemmer – nye som gamle – og vores samarbejdspartnere.

2023 har været et år med høj aktivitet på alle fronter. Vi har afholdt 88 events med hele 5.800 deltagere – heriblandt Erhverv Aarhus Prisen 2023, hvor Henrik Lind, LIND INVEST, fik overrakt prisen, Expat Reception med ca. 700 deltagere og Erhverv Aarhus Konferencen 2023, hvor vi i samarbejde med Aarhus Kommune første gang uddelte SMV’ernes Inspirationspris til fire i særklasse inspirerende SMV’er.

Vi har til vores mange events – og gennem artikler og undersøgelser – faciliteret viden, som vi håber, har inspireret jer til personlig og forretningsmæssig udvikling.

Vi har udvidet Aarhus’ største erhvervsnetværk med hele 74 nye medlemmer, og vi glæder os til at se nye som 'gamle' medlemmer i det nye år.

Vi har gjort vores og dermed erhvervslivets stemme gældende politisk gennem bl.a. vores udvalgsarbejde og konstruktive samarbejde med Aarhus Kommune og andre politiske aktører.

Vi har i løbet af året haft 73 medieomtaler, hvor vi bl.a. har sat fokus på udviklingen af Aarhus midtby og mobiliteten i og omkring Aarhus, den forretningsmæssige vigtighed ved efter-/videreuddannelse samt rekruttering og fastholdelse af international arbejdskraft ifm. fremtidens arbejdsmarked.

Alle disse aktiviteter – og meget mere – har vi samlet i en årsvideo. Se årsvideoen her.

Derudover har vi netop åbnet op for vores undersøgelse ”Erhvervslivets forventninger til 2024”, som vi håber, I vil svare på, så vi bedre kan imødekomme erhvervslivets behov og ønsker og italesætte samme over for relevante beslutningstagere. 


Det tager kun 3-5 minutter at svare – på forhånd tak for dine input. Besvar undersøgelsen her.

Tilbage er der bare at sige tak for i år! Vi glæder os til at ser jer igen næste år, hvor indflydelse, netværk og viden igen er højsædet.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen,

Erhverv Aarhus