1. juni 2023

Bliv en del af Erhverv Aarhus MentorNetværk

Vi afholdt for nyligt midtvejsmøde på syvende mentorforløb i Erhverv Aarhus MentorNetværk, hvor vi bl.a. kunne løfte sløret for, at vi sammen med Aarhus Kommune og Jobcenter Aarhus fortsætter samarbejdet omkring denne arbejdskraftsindsats til ultimo 2025.

Det er vi selv meget glade for, da det er en vigtig indsats for erhvervslivet og virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft, for de jobsøgende akademikere og professionsbachelorer, som er en del af Erhverv Aarhus MentorNetværk, og ikke mindst for byens udvikling:

”... det er vigtigt, at vi fortsætter med at styrke forbindelsen mellem netop virksomhederne på den ene side og byens dimittender og andre ledige på den anden side. På den måde kan vi nemlig forbedre virksomhedernes adgang til og mulighed for at rekruttere de medarbejdere, de har brug for til at drive og vækste deres forretning og dermed skubbe yderligere til den positive udvikling af byen,” udtalte Poul Dalsgaard, direktør i Erhverv Aarhus, i pressemeddelelsen vedr. forlængelsen af samarbejdet.

Kunne du tænke dig at hjælpe en jobsøgende akademiker/professionsbachelor tættere på job og blive en del af Erhverv Aarhus MentorNetværk som mentor sammen med knap 50 andre erhvervsfolk? 

Så er du mere end velkommen til at tage fat i Benjamin Andersen på ba@erhvervaarhus.dk

Vi starter det næste tremåneders mentorforløb op til september.

Se video fra midtvejsmødet i Erhverv Aarhus MentorNetværk her.