6. juli 2022

Eventpartner på ’160 år med Erhverv Aarhus’

Til oktober 2022 er det præcis 160 år siden, at visionære og fremsynede købmænd stiftede Aarhus Handelsforening – i dag Erhverv Aarhus.

Siden da har Aarhus i gensidig afhængighed med byens mange virksomheder udviklet sig til i dag at være landets andenstørste vækstmotor og en markant kultur- og uddannelsesby med forbindelser til hele verden. Gennem alle årene har Erhverv Aarhus fungeret som samlingspunkt for erhvervslivet, lokale beslutningstagere og kultur- og vidensinstitutioner.

Det markerer vi med en faglig og festlig fejring af erhvervslivets betydning for byens udvikling, fredag d. 7. oktober, på tre af Aarhus’ historiske lokationer: Aarhus Teater, Aarhus Katedralskole og KØN – Gender Museum Denmark, som i dag ligger i det gamle rådhus.

Vi sigter efter at fejre dagen i selskab med ca. 200 medlemmer og 10 markante indlægsholdere, som både kigger tilbage og frem i tiden for at komme med kvalificerede forudsigelser om de kommende årtiers væsentlige dagsordener for byen og for erhvervslivet.

Efterfølgende inviterer vi til en festlig ’fredagsbar’, hvor vi fejrer 160 års vækst og udvikling.

Forud for eventen udvikler vi desuden en digital tidslinje, hvor byens virksomheder og institutioner kan plotte sig ind for at fortælle om deres historie. Tidslinjen skal sættes i spil på sociale medier som optakt til eventen og vil være med til at skabe opmærksomhed om Erhverv Aarhus, fejringen og eventpartnere.

Erhverv Aarhus arbejder desuden på at lave en mediepartneraftale med et lokalt medie med henblik på at skabe opmærksomhed om erhvervslivets udvikling i byen forud for eventen.

Eksponering som eventpartner på ’160 år med Erhverv Aarhus’

Som eventpartner på ’160 år med Erhverv Aarhus’ er din virksomhed med til at fejre erhvervslivets udvikling i byen før, under og efter eventen. Din virksomhed bliver eksponeret på følgende vis:

• Virksomheden fremgår som eventpartner på invitationen til eventen. Det vil sige, at virksomheden synliggøres med logo på eventen på erhvervaarhus.dk og på den invitation vi sender ud via mail forud for eventen.

• Virksomheden ’tagges’ på Erhverv Aarhus’ sociale medier (Facebook og LinkedIn) på alle opslag før, under og efter eventen.

• Erhverv Aarhus udarbejder forslag til SoMe-indlæg til virksomheden om jeres engagement i ’160 år med Erhverv Aarhus’.

• Virksomhedens logo figurerer i en promotion-video om eventen. Udarbejdes særligt til sociale medier.

• Virksomheden har ret til at anvende Erhverv Aarhus logo’ og den særlige grafik til ’160 år med Erhverv Aarhus’ i forbindelse med egen omtale af eventen.

• Virksomheden kan gratis invitere 3 relevante kunder og samarbejdspartnere til ’160 år med Erhverv Aarhus’. Eventen er ellers forbeholdt medlemmer og har en deltagerpris på 745 kr. plus moms (inkl. fredagsbar).

• Virksomheden vil være synlig i form af logo på et slide i præsentationen til eventen og vil i den forbindelse blive nævnt fra scenen.

• Bemærk venligst at der ikke er brancheeksklusivitet som eventpartner

Et sponsorat indeholdende de ovennævnte elementer koster 25.000 kr. ekskl. moms.

Såfremt man ønsker en anden form for eksponering eller at indgå i et partnerskab på anden vis, er vi naturligvis lydhøre.


Kontakt

For nærmere info kontakt venligst direktør Poul Dalsgaard på tlf. 4030 0020, pd@erhvervaarhus.dk

eller arrangementsansvarlig Tina Kruse på tlf. 4223 4898, tk@erhvervaarhus.dk

Hent pjece med beskrivelse af muligheden for at blive eventpartner her