16. februar 2022

Erhverv Aarhus søger ny direktør

Vil du stå i spidsen for at sikre medlemsvirksomhederne den størst mulige indflydelse på erhvervsbetingelserne i Aarhus? 

Som direktør for Erhverv Aarhus får du muligheden for at påvirke erhvervspolitikken samt by- og erhvervsudviklingen i Aarhus, ligesom du får mulighed for at få en unik kommunikationsplatform og synlighed i Aarhus erhvervsliv. Du bliver en del af en kultur, hvor man gør meget for at bringe virksomheder og mennesker sammen og derigennem skabe værdi for medlemsvirksomhederne.

Du får en vigtig rolle for det aarhusianske erhvervsliv, da du med reference til bestyrelsen kommer til at repræsentere og servicere medlemsvirksomhederne og sikre disse indflydelse, netværk og viden. Du bliver ansvarlig for at sikre medlemsvæksten i organisationen, og du opbygger og vedligeholder således de gode og langvarige relationer med både eksisterende og potentielle medlemmer. 

Du skaber værdi for medlemmerne ved at facilitere netværksarrangementer, events samt ved at repræsentere det aarhusianske erhvervsliv på den politiske scene. Du vil desuden blive ansvarlig for ledelse og udvikling af sekretariatets ni medarbejdere, hvilket blandt andet inkluderer faglig støtte og sparring, således deres faglige kompetencer kontinuerligt udvikles.

Læs mere om stillingen her.