10. december 2021

2022 udbudsplanen for Aarhus Kommune er nu offentliggjort

I Udbudsplanen for Aarhus Kommune fremgår områderne på varer og tjenesteydelser, som Aarhus Kommune forventer at udbyde i det kommende år.

På udbudsplanen er angivet en dato - ”forventet opstart af udbudsproces” - på de enkelte udbud, som giver en indikation på, hvornår Aarhus Kommune opstarter arbejdet med det pågældende udbud.

Det er vigtigt, at virksomheder med interesse for udbud melder sin interesse til kommunen tidligt i forløbet, for at sikre en god dialog undervejs i processen. For mere information om, hvem der er kontaktperson på de konkrete udbud, kan du tage kontakt til Indkøb og Udbud på bedreindkoeb@ba.aarhus.dk

Alle udbud bliver annonceret på udbud.dk, når de bliver offentliggjort. Ved store projekter kan processen strække sig over en årrække, hvorfor der også fremgår datoer tilbage i tiden.

Denne nyhed udsendes som en del af at understøtte det 4-årige partnerskab, som Erhverv Aarhus og Aarhus Kommune har indgået. Hensigten er at øge dialogen mellem erhvervslivet og Indkøb og Udbud. Målet er, at vi i fællesskab skal blive klogere på mulighederne og samtidig nedbryde eventuelle barrierer.

Hvis du vil høre mere om projektet eller har forslag til tiltag på dette område, er du meget velkommen til at kontakte Sara Villemoes på svi@erhvervaarhus.dk