7. februar 2020

Østjyske ledere ser optimistisk på 2020

Det østjyske erhvervsliv ser optimistisk på 2020-udviklingen i deres virksomheder, viser en undersøgelse blandt knap 2.000 østjyske ledere.


2 ud af 3 forventer stigende omsætning, 4 ud af 10 forventer tilgang af medarbejdere, mens kun omkring hver 10. forventer at skulle afskedige medarbejdere.

Marc Perera Christensen udtaler i artiklen:


"Det har været den længste vækstperiode i nyere tid, og intet tyder på, at det er slut. Måske kommer vi igen op på nogle andre vækstrater, og så vil vi om fem år sige, at den lave vækst i øjeblikket på omkring en procent faktisk var recessionen."

Erhverv Aarhus' direktør påpeger, at det er vigtigt nu at understøtte virksomheder, som er pressede på ressourcer, mangel på kvalificerede medarbejdere og sagsbehandlingstider.

"Min bekymring går på, om vi også er stærke nok, og at offentlige strukturer ikke bliver en barriere. Virksomhederne har vækstplaner, udvidelsesplaner og leder efter nye steder at udvikle sig, og det vækstbehov skal vi som samfund forsøge at understøtte," siger Marc Perera Christensen.

Læs artiklen i JP Aarhus