30. september 2024

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Så send os jeres åbne stillingsopslag

Mangler din virksomhed arbejdskraft? Oplever du udfordringer med at rekruttere nye kvalificerede medarbejdere?

Til Talentmessen i Musikhuset Aarhus den 8. oktober kan du promovere din virksomhed og jeres åbne stillingsopslag over for mere end 2.000 højtuddannede jobsøgende med forskellige erfaringer og uddannelsesmæssige baggrunde.

Erhverv Aarhus deltager til messen i regi af vores arbejdskraftsindsats Erhverv Aarhus MentorNetværk – og vi videreformidler og promoverer meget gerne jeres virksomheds stillingsopslag over for alle de deltagende kandidater, hvis I ikke selv har sikret jer en plads til messen.

Send jeres stillingsopslag og evt. anden information til Benjamin Andersen på ba@erhvervaarhus.dk.

Vi er altid lydhøre og klar til at hjælpe, hvis I som medlem står over for en rekrutteringsproces. Så vil vi i samarbejde med Jobcenter Aarhus’ virksomhedskonsulenter gøre vores bedste for at finde en eller flere relevante kandidater fra Erhverv Aarhus MentorNetværk eller jobcentrets ”kandidatbank”.

Erhverv Aarhus MentorNetværk er en arbejdskraftindsats under Erhverv Aarhus, hvor vi sammen med vores stærke korps af frivillige erhvervsmentorer og 'Viden til Vækst - Jobcenter Aarhus' bygger bro mellem erhvervslivet, som mangler arbejdskraft, og de jobsøgende akademikere/professionsbachelorer, som står på spring for at komme ind på arbejdsmarkedet og omsætte deres kompetencer til værdi.

Læs mere om Erhverv Aarhus MentorNetværk her  

Læs mere om Talentmessen (arrangeret af Jobcenter Aarhus) her