6. juni 2024

Klumme: Er du i form til, at sundhedsvæsnet kollapser?

I den kommende tid sætter vi i Erhverv Aarhus fokus på den sunde arbejdsplads – bl.a. til Erhverv Aarhus Konferencen 2024, hvor vi sammen med Blue Water Shipping, Beierholm, Rambøll, Sparekassen Kronjylland og Aarhus Kommune uddeler SMV'ernes Inspirationspris til en virksomhed, der har gjort en særlig inspirerende indsats for at skabe en sund arbejdsplads mentalt som fysisk, hvor kollegialt fællesskab, trivsel og faglig udvikling er en prioriteret indsats.

Netop den sunde arbejdsplads og sundhed i al almindelig er noget, som Erhverv Aarhus' direktør, Poul Dalsgaard, italesætter i sit nylige debatindlæg i Jyllands-Posten, hvor han bl.a. kommer ind på, hvilken indflydelse de demografiske forandringer vil få for sundheds- og socialservicesektoren.

Forebyggende sundhedsfremme er vores eneste redning, så vi ikke er afhængige af sundhedsvæsnet, når det kollapser,” skriver Poul Dalsgaard bl.a. i sin klumme. Og netop derfor er dette også et vigtigt tema at sætte fokus på i erhvervsmæssig sammenhæng.

Læs hele klummen her