8. marts 2024

Byens erhvervsliv mødte Europa-Parlamentet, Borgen og Rådhuset til dialogmøde

Mandag den 4. marts havde vi fornøjelsen af sammen med INCUBA at have besøg af de tre Venstre-politikere Morten Løkkegaard, medlem af Europa-Parlamentet, Troels Lund Poulsen, vicestatsminister og forsvarsminister, og Christian Budde, rådmand for Sundhed og Omsorg, til et dialogmøde med fokus på digitalisering, eksport og dansk konkurrenceevne, iværksætteri og startups samt (international) arbejdskraft.

Dialogen bød på højt humør fra de tre veloplagte politikere og mange gode perspektiver på, hvordan man på både europæisk, nationalt og lokalt plan arbejder politisk med erhvervslivets rammevilkår.
Læs mere om dialogmødet i mandags her

Arrangement om Europaparlamentsvalget

Netop arbejdet med erhvervslivets rammevilkår i EU-sammenhæng er noget, vi sætter yderligere fokus på, når vi i samarbejde med Dansk Industri og Jyllands-Posten den 3. juni afholder debat vedr. det kommende Europaparlamentsvalg.

Her får vi igen besøg af Morten Løkkegaard (V), som denne gang flankeres af kandidaterne fra de andre partier – nemlig Christel Schaldemose (S), Kira Marie Peter Hansen (SF), Niels Flemming Hansen (K), Stine Bosse (M), Kristoffer Storm (DD), Sigrid Friis Frederiksen (RV) og Henrik Dahl (LA).

Så sæt kryds i kalenderen den 3. juni, hvis du er interesseret i kandidaternes perspektiver på, hvordan de vil udforme de næste 5 år i EU. Invitation og klokkeslæt følger snarest.

venstre_top_790px