23. februar 2024

Erhverv Aarhus deltager i Arbejdsudvalg for Strategi for International Arbejdskraft

Hos Erhverv Aarhus arbejder vi løbende for at gøre Aarhus en attraktiv karrieredestination for internationale og deres medrejsende familier. I den forbindelse er Erhverv Aarhus, repræsenteret ved direktør Poul Dalsgaard, blevet inviteret til at være en del af Aarhus Kommunes Arbejdsudvalg for Strategi for International Arbejdskraft, hvor det første møde blev afholdt i går, torsdag den 22. februar.

Det aarhusianske erhvervsliv efterspørger i stigende grad dygtige højtuddannede, faglærte og ufaglærte, men Aarhus er samtidig i hård konkurrence med resten af verden om at tiltrække kvalificeret international arbejdskraft. Formålet med arbejdsudvalget er således at få udarbejdet en ny samlet strategi for international arbejdskraft, så adgangen til international arbejdskraft i Aarhus styrkes, hvilket vi er glade for at kunne bidrage til.

Den nye strategi skal være færdig inden sommerferien og løbe fra 2024-2027 – og vi glæder os meget til at deltage i møderne og dele vores perspektiver på, hvordan Aarhus bedst muligt tiltrækker og fastholder international arbejdskraft og deres medrejsende familier samt fortælle om vores egne initiativer på området i form af International Community og den østjyske del af HEADSTART Career.

Læs mere om vores involvering i arbejdsudvalget her