Webinar: Hvad har coronakrisen lært os om innovation?

Trods de store konsekvenser af coronakrisen har det seneste år med udfordringer og usikkerhed også ført nye muligheder og tiltag med sig i mange virksomheder: nytænkning, digitalisering, strømlinede forretningsmodeller og fornyet innovationskraft.

På dette webinar tager vi pulsen på erhvervslivets innovation og udvikling i et scenarie, hvor vi tager de bedste læringer og forandringer med os videre.

Hvad har vi lært og hvordan kan vi fastholde innovationskraften?

Til at belyse dette kan du først møde Stine D. Arensbach, Ph.d. og Director i Deloitte, der har beskæftiget sig med den innovation, iværksætterånd og kreativitet, som mange arbejdspladser og organisationer har været nødsaget til at udvikle for at få enderne til at mødes under coronakrisen. I den forbindelse har hun interviewet ledere og medarbejdere fra både danske og internationale virksomheder for at kortlægge, hvordan de har formået at øge deres innovation, kreativitet og produktivitet. Indsigterne fra disse interviews bliver på webinaret omsat til konkret viden om, hvad coronakrisen har lært os om innovation.

Efterfølgende vil Simon Skafdrup, CEO og Founding Partner hos 3PART, gennem konkrete cases beskrive, hvordan coronakrisen har haft en positiv indvirkning på innovationsviljen i danske virksomheder og komme med inspiration til, hvordan I som virksomhed kan anvende systematisk og strategisk udvikling til at fastholde denne innovationskraft.

Program:

  • Velkomst ved Marc Perera Christensen, direktør i Erhverv Aarhus
  • Hvad har vi lært under krisen: Indlæg ved Stine D. Arensbach, Director, Transformation Leadership, Deloitte Consulting
  • Inspiration og konkrete cases på innovation: Indlæg ved Simon Skafdrup, Founding Partner & CEO, 3PART
  • Spørgsmål fra deltagerne til indlægsholderne – faciliteres af Marc Perera Christensen

Webinaret er gratis for medlemmer i Erhverv Aarhus og Business Park Skejby. Hvis man ikke er medlem, koster det 120 kr. + moms at deltage (faktura eftersendes).

Praktisk info om webinaret:

Vi sender link til webinaret et par dage i forvejen.

Detaljer

23. marts 2021, 14:45-15:30

Online

23. marts 2021 kl. 14:45

Tilmeldingsfristen er overskredet