Webinar: Fremtidens arbejdsmarked

KOM TIL WEBINAR OG BLIV KLOGERE PÅ FREMTIDENS ARBEJDSMARKED

Ingen organisation og intet menneske er upåvirket af pandemien.

I genåbningens lys vil vi derfor diskutere, hvordan arbejdspladsen og arbejdsmarkedet kommer til at se ud og hvilke elementer, vi med fordel kan tage med os ind i vores post-corona hverdag.

Til at diskutere dette møder du Tonny Johansen, managing partner, og Mikkel Sandal Hansen, konsulent, i Pluss Leadership. De vil præsentere deres bud på, hvordan arbejdslivet ser ud nu og sætte fokus på spørgsmål som: Hvilke fysiske rammer har vi reelt brug for? Hvornår giver henholdsvis fysiske og digitale møder mening? Hvordan sikrer vi en fortsat sammenhængskraft? Og hvilke konsekvenser kan det få, hvis vi arbejder asynkront, altså nogen derhjemme, nogen på kontoret og andre i bilen eller sommerhuset?

Efterfølgende vil Ulrik Toft, Partner og Chefkonsulent i Ukon, give sit bud på, hvad vi ledelsesmæssigt skal være forberedt på, når normaliteten i en eller anden form indfinder sig.

Vi har stået i en situation, hvor det umulige er gjort muligt, og nu står vi igen i en overgang til 'new normal'. Som leder bør man derfor overveje, hvordan man reboarder medarbejdere og generelt være opmærksom på, hvordan dagligdagen ændrer sig.

Program:

  • Velkomst ved Marc Perera Christensen, direktør i Erhverv Aarhus
  • Indlæg ved Tonny Johansen, Managing Partner og Mikkel Sandal Hansen, Konsulent, Pluss A/S
  • Indlæg ved Ulrik Toft, Chefkonsulent og Partner, Ukon
  • Spørgsmål og afrunding ved Marc Perera Christensen

Vi glæder os til at se dig.

Alle tilmeldte modtager et link til webinaret på dagen.

Detaljer

8. april 2021, 14:45-15:30

Online

8. april 2021 kl. 14:45

Tilmeldingsfristen er overskredet