Webinar: Forretning & Verdensmål – hvorfor og hvordan?

Få ny viden til din virksomheds arbejde med bæredygtig udvikling og FN’s verdensmål, når vi med indlæg fra Troldtekt og Sustainor sætter fokus på, hvorfor og hvordan man kan integrere verdensmålene i sin kerneforretning.

Tina Snedker Kristensen, marketing- og kommunikationschef hos Troldtekt, fortæller om virksomhedens store arbejde med bæredygtighed, herunder cirkulær økonomi, FN’s Global Compact og fokus på fire verdensmål og syv delmål. Bliv inspireret af en virksomhed, som har succes med at integrere bæredygtig udvikling i strategi og forretning. Troldtekt vandt DI Prisen 2020 for grøn omstilling.

Dennis Friis Thaagaard, adm. direktør hos Sustainor, har gennem mange år rådgivet en lang række virksomheder og brands om bæredygtighed i et forretningsmæssigt perspektiv. Dennis har drevet, faciliteret og ledet omstillingsprocesser med bæredygtighed som den røde tråd, og han kan derfor sætte de helt rigtige ord på, hvorfor alle virksomheder og organisationer bør arbejde med bæredygtig udvikling.

Webinaret faciliteres af Nina Carlslund, der er formand for Erhverv Aarhus’ udvalg for fokusområdet Forretning & Verdensmål. Nina Carlslund er General Manager på Scandic Aarhus City og er også medlem af Aarhus Kommunes bæredygtighedsudvalg.

Praktisk info om webinaret:

Webinaret afholdes via Microsoft Teams. Vi sender link til webinaret et par dage i forvejen.

Detaljer

24. februar 2021, 09:00-10:00

Online

24. februar 2021 kl. 09:00

Tilmeldingsfristen er overskredet