Science to Business

Mode og bæredygtighed

Bæredygtighed har været på manges læber i en del år efterhånden - også i erhvervslivet. I den forbindelse zoomer vi nu ind på modeindustrien, og hvordan man her kombinerer mode og bæredygtighed, således det ikke bliver et enten-eller-spørgsmål men snarere et spørgsmål om, hvordan man mest effektivt inkorporerer det ene i det andet.

Bliv klogere på dette den 25. juni, når vi inviterer til Science to Business med fokus på mode og bæredygtighed.

Indlægsholdere:

  • Dorte Rye Olsen, Sustainability Manager, Bestseller.
  • Ditte Højland, Founder, Strategi & Partnerskaber, Textile Change.

Om Science to Business

Få et skud morgenvitaminer, når vi gennem en række morgenseminarer sætter fokus på koblingen mellem videnskab og erhverv under overskriften Science to Business.

Science to Business er lederes og teknologers fortrukne netværk til at holde fingeren på pulsen vedrørende teknologiske trends, der kan få betydning for deres forretning.

Med indlæg fra videnskabens– og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Det kan være helt konkrete områder som energilagring og robot teknologi – eller mere generelle udfordringer som ledelse og innovation.

Arrangementerne afholdes typisk som morgenmøder fra 7.30 til 9.00 og omfatter morgenkaffe, indlæg, debat samt opsamling, hvilket giver gode muligheder for både faglig opdatering og relevant netværk. Alternativt afvikles de som webinarer.

Møderne afholdes på skift hos Navitas, Danske Bank og PwC.

Målgruppen for Science to Business er ledere, ejere, forskere, undervisere og studerende der arbejder med ovenstående temaer.


Ønsker til emner kan meddeles til Erhverv Aarhus, som også håndterer invitationer og tilmelding på mail@erhvervaarhus.dk

Science to Business er et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, Incuba, Aarhus Universitet AU Engineering og Erhverv Aarhus.

Detaljer

25. juni 2021, 07:30-09:00

Danske Bank, Jægergårdsgade 101b, 8000 Aarhus C

25. juni 2021 kl. 07:30

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet