Webinar KV2021: kom med input til byens erhvervsklima

Kommunalvalget er på vej ind i slutfasen, og derfor vil vi over to arrangementer klæde spidskandidaterne på med viden om erhvervslivets behov.


Vi stræber efter, at byens virksomheder får Danmarks bedste erhvervsklima. Men hvad mener du, der skal til for, at du og din virksomhed har gode vilkår for udvikling? Er det infrastrukturen, den grønne omstilling, mangel på arbejdskraft eller noget helt fjerde, der er din største barriere nu og fremover?

Det er nogle af de spørgsmål, vi får lejlighed til at adressere til de lokale spidskandidater, når vi sammen med COWI, Insightment og en række aktører fra Aarhus Erhvervssamarbejde (Dansk Erhverv, DI, Aarhus City Forening, Aarhus Haandværkerforening, Aarhus Transport Group) inviterer til KV2021 med fokus på fremtidens erhvervsklima i Aarhus.

Program 

Dette event består af en online session, hvor du og repræsentanter fra byens øvrige erhvervsliv bringer holdninger og ideer i spil, som spidskandidaterne skal forholde sig til i den efterfølgende valgdebat den 1. nov. hos COWI. 

Seancen styres af repræsentanter fra Insightment, som er et analyseværktøj, der løbende finder frem til, hvad der er det vigtigste for deltagerne på dagen.

Du kan både komme på banen med egne input og bakke op om andres ideer, så de får mere vægt i analyseresultaterne og til valgdebatten den 1. nov.


Alle input er anonyme.

Alle tilmeldte får tilsendt et link dagen inden arrangementet.

Arrangementet er målrettet byens erhvervsliv.

Vi ses online!

Detaljer

26. oktober 2021, kl. 08:30-09:30

Online

26. oktober 2021 kl. 08:00

26. oktober 2021 kl. 08:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 0,-