Netværk på Salling Rooftop

Onsdag den 16. marts inviterer vi sammen med Marianne Bedsted, Salling Group, til virksomhedsbesøg og netværk på en af byens mest markante attraktioner, Salling Rooftop.

Traditionen tro skal vi på virksomhedsbesøg hos den seneste modtager af Erhverv Aarhus Prisen. Prisen blev som bekendt overrakt til Marianne Bedsted, Senior Vice President, Salling Department Stores & Franchise hos Salling Group, til et award-show i Turbinehallen i 2021.

En af bevæggrundene for at Marianne Bedsted modtog Erhverv Aarhus Prisen var hendes og Salling Groups evne til at sætte sit præg på byens udtryk og identitet og dermed bidrage til byens brand og turisme. F.eks. har Marianne Bedsted gjort det til en tradition, at Salling Stormagasin hvert år skal pakkes ind som en stor julegave – og omdannet taget på stormagasinet til et imponerende Rooftop, der hurtigt er blevet et samlingssted for byens borgere og gæster.

Dagens program er simpelt; uformelt netværk og et indlæg, hvor Marianne Bedsted bl.a. fortæller om hendes og Salling Groups engagement i byen og udviklingsplaner.

Der vil blive serveret let forplejning til eventen.

Eventen er gratis og er eksklusivt for medlemmer af Erhverv Aarhus.


Der er plads til max 70 gæster til eventen.

Grundet deltagerlimit kan man højst deltage 1 person pr. organisation.

Det er muligt at skrive sig på en venteliste som person nummer 2 fra en organisation. Hvis det viser sig, at der er plads til flere, vil man i så fald blive kontaktet. Send venligst en mail til Line Loft Pedersen på llp@erhvervaarhus.dk, hvis du ønsker at komme på ventelisten.

Vi glæder os til at se dig!

No-show fee 300 kr. inkl. moms.

Detaljer

16. marts 2022, 17:00-19:00

16. marts 2022 kl. 17:00

1. marts 2022 kl. 12:00

Medlem
GRATIS


kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet