Dialogmøde: Erhvervslivet møder rådmanden

Kom med på fredag, når vi stiller skarpt på mobiliteten i Aarhus sammen med rådmanden for Teknik & Miljø, Nicolaj Bang.

Mobilitet og byudvikling er altid højt på Erhverv Aarhus’ dagsorden på vegne af byens brede erhvervsliv. Derfor er vi løbende i tæt dialog med byens beslutningstagere og embedsværk om hvilken retning, vi mener, byen skal bevæge sig i. De seneste måneder har vi især fokuseret på de kommende planer vedr. klima og mobilitet. 

I forlængelse af på den højaktuelle debat om mobiliteten i Aarhus, er vi derfor glade for, at vi også kan invitere alle jer medlemmer til et konstruktivt dialogmøde med rådmanden for Teknik og Miljø, Nicolaj Bang.

Vi kommer blandt andet til at stille skarpt på de aktuelle trafikale udfordringer i Aarhus C, den kommende grønne mobilitetsplan og øvrige politiske planer og mål i forhold til f.eks. klima og øvrig byudvikling – og derfor håber vi, at I som medlem af Erhverv Aarhus vil komme med jeres input til denne vigtige dagsorden.

Vi er klar over, at dette arrangementet er med rigtig kort frist. Hvis du er forhindret i at deltage, er du meget velkommen til at indsende input eller spørgsmål til mail@erhvervaarhus.dk, som vi så vil tage med til dialogen med Nicolaj Bang.


Program:

  • 7.45-8.15: Registrering, morgenkaffe og netværk
  • 8.15-8.25: Velkomst ved Poul Nielsen, regionsdirektør hos Danske Bank, Mai Louise Agerskov, bestyrelsesleder i Erhverv Aarhus, og Poul Dalsgaard, direktør for Erhverv Aarhus
  • 8.25-8.45: Indlæg ved rådmand Nicolaj Bang om mobiliteten i Aarhus – nu og på sigt
  • 8.45-9.30: Dialog og anbefalinger til rådmanden fra erhvervslivet faciliteret af Poul Dalsgaard
  • 9.30-10.00: Netværk og tak for i dag

Vi glæder os til at se dig til en vigtig og konstruktiv dialog om byens udvikling!

'

Nicolai-Bang-Region-Crop-profil-mobil 2

Rådmand Nicolaj Bang

Detaljer

19. april 2024, 07:45-10:00

Danske Bank,
Jægergårdsgade 101b,
8000 Aarhus

18. april 2024 kl. 21:00

18. april 2024 kl. 18:00

Medlem
GRATIS


kr. 200,-

Tilmeldingsfristen er overskredet