Få hjælp til S'et i jeres ESG-indsats

Vidste du, at flere store virksomheder stiller krav til deres underleverandører om at have en aktiv ESG-indsats? Og vil du gerne høre mere om, hvordan jeres virksomhed kan udnytte potentialet i at arbejde med ESG-dagsordenen, så det kan understøtte jeres vækst og udvikling?

Kom med til netværksmøde i Blixens Rooftop Lounge onsdag den 28. februar kl. 7.30 til ca. 10.00, hvor vi sammen med en række skarpe oplægsholdere endnu engang sætter fokus på S'et i ESG-dagsordenen – denne gang sammen med Jobcenter Aarhus.

Program for netværksmødet:

  • Netværk og morgenkaffe
  • Velkomst v. Anders Winnerskjold, Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse
  • 'Erhvervslivets behov for arbejdskraft – i alle former' v. Poul Dalsgaard, direktør hos Erhverv Aarhus
  • 'Salling Groups ESG-indsats' v. Henrik Vinther Olesen, Head of Public Affairs, og Charlotte Holm, Head of Attraction & Diversity – begge fra Salling Group
  • 'GROW – Hvordan beregner jeg min ESG-indsats?' v. Benny Christensen, projektleder hos Give Steel
  • Netværk 


Vi glæder os til at se dig til en inspirerende morgen i godt selskab, som indledes med morgenmad, kaffe og tid til at netværke med andre af byens erhvervsfolk.


Der er et begrænset antal pladser tilbage – så tilmeld dig nu. Tilmelding (og eventuelt afbud) sker via Aarhus Kommunes tilmeldingsmodul, som tilgås ved at trykke på 'Tilmed dig via Aarhus Kommune her'.

Erhverv Aarhus er medarrangør på dette netværksmøde, som er det første i rækken i virksomhedsnetværket ”Aarhus Alliancen”, som Jobcenter Aarhus/Aarhus Kommune står bag. Kontakt Michael Frænde, afdelingsleder, eller Søren Riis Malling, AC-fuldmægtig, Jobcenter Aarhus, ved spørgsmål.

Detaljer

28. februar 2024, 07:30-10:00

Blixens Rooftop Lounge,
Karen Blixens Blvd. 7,
8220 Brabrand

28. februar 2024 kl. 07:30

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet