Fredagsbar på en torsdag

Kom og vær med, når vi sammen med Nordea slipper fredagsstemningen løs - på en torsdag!

'Fredagsbar på en torsdag' giver dig mulighed for at tage forskud på den afslappede fredagsstemning, mens du netværker med nye som gamle bekendtskaber fra byens brede erhvervsliv.

Denne gang besøger vi Nordeas nye Aarhus-domicil på Frederiks Plads.

Program:

  • Velkomst v. Martin Moser, regionsdirektør hos Nordea Business Banking Region Vest
  • Inspirationsindlæg v. Christian Dietrichsen, leder af Center for Væredygtighed
  • Martin Fisker, salgschef hos Ørbæk Bryggeri – Det lille bryggeri med den store smag
  • Uformelt netværk over øl, cocktails, vand og snacks


Efter en kort velkomst v. Martin Moser vil Christian Dietrichsen føre os ind i det nye begreb 'væredygtighed', og forklare hvorfor væredygtigheden er en uomgængelig del af den bæredygtige omstilling.

Vi skal også møde Martin Fisker fra Ørbæk Bryggeri - et bryggeri, som blev etableret i 1906 og i 1997 kastede sig ud i et eventyr med missionen om at producere verdens første økologiske sodavand. I 2001 blev produktionen af øl genoptaget og den første øl, en Brown Ale, vandt i 2002 en økologisk guldmedalje. Hos Ørbæk holder de meget af historien, og mange af deres økologiske øl er inspireret af gamle brygteknikker og opskrifter. Nogle er endda udviklet i samarbejde med Nyborg Slot, som kan dateres helt tilbage til før år 1200.

Hos bryggeriet elsker man desuden at eksperimentere med spændende, nye økologiske råvarer og produktionsmetoder - gerne i samarbejde med deres destilleri i Nyborg og med andre iværksættere og øl-entusiaster. For dem hænger smag, kvalitet og godt bryggerihåndværk sammen.

Netop det vil Martin Fisker demonstrere for os i Nordeas nye domicil på Frederiks Plads. Han serverer forskellige ølvarianter, Ørbæks cocktails samt specialsodavand – alt sammen økologisk.

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

2. februar 2023, 16:00-18:00

Nordea, Frederiks Plads 40, 8000 Aarhus C

31. januar 2023 kl. 12:00

2. februar 2023 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet