Expat Reception

Har du internationale kollegaer, venner eller bekendte? Så er du meget velkommen til at invitere dem med til Expat Reception d. 26. august kl. 15.00-17.00.

Expat Reception er en årlig tradition med 500-600 deltagere, hvor byens internationale medarbejdere og deres familier hygger sig og møder andre expats. Så hvis I er en virksomhed med internationale medarbejdere, skal I endelig huske at gøre dem opmærksom på eventen.

Arrangementet vil blive skudt i gang med en tale fra borgmester, Jacob Bundsgaard, hvorefter der vil være international live musik samt mad og drikke. Derudover er der arrangeret sjove aktiviteter for børnene – heriblandt et IKEA-børnehjørne, ansigtsmaling, is og en Safari Land Rover!

I år finder Expat Reception for første gang sted på Aarhus Katedralskole – men vanen tro er det den første lørdag i Aarhus Festuge og med Aarhus Universitet som medarrangør.


UNITY er hovedsponsor på årets Expat Reception.

IKEA indretning for Erhverv, Premier Is, Ree Park og Tir Na NÓg er eventpartnere.

Det er gratis at deltage og tilmelding sker via International Communitys hjemmeside, hvor du også kan læse mere eventen samt den efterfølgende efterfest på Tir Na NÓg.

Vi glæder os til at se dig, dine kollegaer og jeres familie!

Detaljer

26. august 2023, 15:00-17:00

Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus

26. august 2023 kl. 15:00

25. august 2023 kl. 15:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

Tilmeldingsfristen er overskredet