Erhverv Aarhus Konferencen 2023 - Business as unusual

Kan I gøre som I plejer i din virksomhed, eller skal I ryste posen for at være konkurrencedygtige nu og i fremtiden?

Ikke alt er som det plejer at være i kølvandet på en global pandemi, inflation og generel usikkerhed på verdensmarkederne. Samtidig er manglen på dygtige medarbejdere, den grønne udvikling og digitalisering fortsat overskyggende temaer blandt store dele af erhvervslivet.

Med afsæt i temaet ’business as unusual’ sætter Erhverv Aarhus Konferencen 2023 – via en lang række markante indlægsholdere – ord på de trends, tendenser og muligheder, du bør være opmærksom på i forhold til udviklingen af din virksomhed. Er I fx opdateret på mulighederne med AI og ved I, hvordan I skal skalere virksomheden eller gøre jer attraktive over for morgendagens medarbejdere?

Konferencen er samtidig en hyldest til de mange små og mellemstore virksomheder, som både bidrager til byen og erhvervslivets udvikling. Vi uddeler nemlig ’SMV’ernes inspirationspris’ til virksomheder, som har gjort en forskel inden for: Grøn omstilling, Eksport & internationalisering, Socialt bidrag, Beskæftigelse & arbejdskraft. Læs om SMV'ernes Inspirationspris

Vi uddeler også Handelsungdommens Uddannelseslegat til en række unge mennesker, som har ydet en særlig indsats.

Program

  • Velkommen og indflyvning til erhvervslivets tilstand ved Poul Dalsgaard, direktør for Erhverv Aarhus
  • 'Inspiration til udvikling af din virksomhed i usikre tider' ved Mie Krog, professionel bestyrelseskvinde & strategisk rådgiver
  • ’Fra 5 til 90 medarbejdere på 3 år’ ved Kasper Dissing, owner og co-founder hos Ditur
  • 'Tiltræk nye medarbejdere til din virksomhed' ved Joan Møller Rusbjerg, CSR & Marketing Manager hos Eltwin, og Kim Staack Nielsen, Chairman, Dansk HR
  • ’Skab værdi med AI og ChatGPT’ ved Hans Harhoff Andersen, Ph.D, Data Science & AI Lead hos Inspari
  • 'Business as unusual – Hvilke megatrends kommer til at forandre markeder og omverdenen frem mod 2030? ved Carsten Beck, direktør, økonom hos Instituttet for Fremtidsforskning:

    Hvilke megatrends kan i særlig grad være med til at forandre rammebetingelserne for danske SMVer? Hvad ser ud til at være små bølgeskvulp og hvor er det vi for alvor kan forvente nye vinde blæse?

  • Uddeling af SMV'ernes Inspirationspris 2023 - i selskab med bl.a. borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Christian Budde.
  • Uddeling af Handelsungdommens Uddannelseslegat


Aarhus Konferencen 2023 er målrettet ledere, direktører og forretningsudviklere - særligt fra SMV-segmentet. Vi tør godt love, at konferencen tanker dig op med inspiration, viden og konkrete råd om de trends, som er væsentlige for din virksomheds udvikling i de kommende år.

Aarhus Kommune er samarbejdspartner på SMV'ernes Inspirationspris.

Erhvervsliv Aarhus er mediepartner.

Eventpartnere:

Eventpartnere til Erhverv Aarhus Konferencen 2023

Detaljer

20. september 2023, 12:30-18:00

Hermans, Tivoli Friheden

13. september 2023 kl. 18:00

13. september 2023 kl. 18:00

Medlem
kr. 695,-
Øvrige
kr. 1.095,-

kr. 695,-

Tilmeldingsfristen er overskredet