Eksportfokus - aarhusianske styrkepositioner og eksportpotentialer

Eksport er ikke nødvendigvis svært, men kræver omtanke og forberedelse. Vi guider dig med inspiration, værktøjer og tips til at komme i gang på de globale markeder.

Aarhus har mange erhvervsmæssige styrkepositioner, hvor vi er med helt i front. Til denne udgave af Eksportfokus får du en introduktion til de forskellige styrkepositioner og deres eksportpotentiale.

Du får selvfølgelig også to gode eksportcases med brugbare råd til at bruge eksporten som vækstdriver for din virksomhed. De to cases er Sulfilogger, der producerer en unik sensor, der måler svovlbrinteniveauet i kloakker, og Aduro der producerer højteknologiske brændeovne og har en position blandt Europas fem største brændeovnsproducenter.

Program

  • Velkomst v/ Poul Dalsgaard, direktør, Erhverv Aarhus
  • Eksportbarometer Q4 v/ Mette Kristensen, PR & Communications Consultant, Danish Export Association, og Niels Rønholt, cheføkonom, Jyske Bank.
  • Aarhusianske styrkepositioner v/ Søren Boel Pedersen, Manager, Business Aarhus
  • Case: Sulfilogger v/ Søren Porsgaard, CEO
  • Case: Aduro v/ Christian Skovbo, CEO

Der er morgenkaffe og netværk fra kl. 7.30. Programmet starter kl. 8.00.

Arrangementet er åbent for alle.

Om Eksportfokus
Eksportbarometer og Erhverv Aarhus sætter i 2023 fokus på dansk eksport med fire arrangementer, der skal inspirere flere virksomheder til at eksportere sine varer og serviceydelser. Eksportfokus laves i et samarbejde mellem Eksportbarometer og Erhverv Aarhus. Eksportbarometer udgives hvert kvartal af Jyske Bank og Danish Export Association. Læs mere om Eksportbarometer.

alle_logoer

Detaljer

13. december 2023, 07:30-10:00

Jyske Bank, Østergade 4, 8000 Aarhus C.

11. december 2023 kl. 12:00

11. december 2023 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 200,-

Tilmeldingsfristen er overskredet