Eksportfokus

Eksport er ikke nødvendigvis svært, men kræver omtanke og forberedelse. Vi guider dig med inspiration, værktøjer og tips til at komme i gang med eller øge din eksport. Denne gang sætter vi fokus på e-eksport.

E-eksport, dvs. salg til udlandet via egen webshop eller online markedspladser, kan være en måde at komme i gang med eksport. Det er dog kun 2% af danske virksomheders samlede omsætning, der stammer fra onlinesalg til udlandet.

Der er flere fordele ved at eksportere via digitale salgskanaler, ikke mindst taget i betragtning at både B2C- og B2B-handel i fortsat højere grad flyttes online.

Gennem det digitale salg kan du få direkte adgang til nye eksportmarkeder og vækst, men det kræver som al anden eksport forberedelse. Vi tanker dig op med vigtig viden og inspirerende cases.

Program:

  • Velkomst v/ Poul Dalsgaard, Erhverv Aarhus.
  • Eksportbarometer Q3 2023 v/ Mette Kristensen, PR & Communications Consultant, Danish Export Association, og Niels Rønholt, cheføkonom, Jyske Bank.
  • Anbefalinger til at komme i gang med e-eksport (på baggrund af forskningsprojekt) v/ Mette Risgaard Olsen og Harm Jan Kjær Feijer, Erhvervsakademi Aarhus.
  • Case: PanzerGlass v/ Casper Aaen, COO.
  • Case: Fra 2 til 30 pct. e-eksport på to år v/ Anders Iversen, tidl. CEO i Music Group Denmark
  • Spørgsmål til oplægsholderne

Arrangementet er åbent for alle.

Om Eksportfokus
Eksportbarometer og Erhverv Aarhus sætter i 2023 fokus på dansk eksport med fire arrangementer, der skal inspirere flere virksomheder til at eksportere sine varer og serviceydelser. Eksportfokus laves i et samarbejde mellem Eksportbarometer og Erhverv Aarhus. Eksportbarometer udgives hvert kvartal af Jyske Bank og Danish Export Association. Læs mere om Eksportbarometer.

alle_logoer

Detaljer

12. september 2023, 07:30-10:00

Jyske Bank, Østergade 4, 8000 Aarhus C.

7. september 2023 kl. 12:00

7. september 2023 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 200,-

Tilmeldingsfristen er overskredet